Wie is de verrader VTM?

Wie is de verrader VTM?

De Verraders is een Vlaams televisieprogramma dat op 7 februari 2022 voor het eerst werd uitgezonden op VTM. Het spel wordt gepresenteerd door Staf Coppens. Het concept is van het Nederlandse IDTV.

Wie zijn de 3 verraders VTM?

De verraders in De Verraders België zijn:

  • Loïc Van Impe.
  • Jamie-Lee Six.
  • Walter Damen.

Hoe laat is de verraders op tv?

De Verraders zie je elke zaterdag om tussen 21:35 en 23:10 op RTL 4.

Waar komt steenrijk straatarm op?

Steenrijk, Straatarm is op woensdag 5 januari elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

Waar kun je De Verraders kijken?

Met NLZIET kijk je alle afleveringen van De Verraders 2022 terug. Kijk op een apparaat naar keuze, zoals je tv, telefoon, tablet of laptop. Probeer NLZIET 1 maand gratis en kijk direct.

Wie zit in wagon 1?

Die drie waren televisiekok Loïc Van Impe, strafpleiter Walter Damen en influencer Jamie-Lee Six. Zij spelen het spel verder als verraders en moeten dit zo lang mogelijk geheim zien te houden voor de bondgenoten.

Waar kan je De Verraders op kijken?

De Verraders – Kijk gratis naar volledige afleveringen – VTM GO.

Waar komt de verraders op tv?

De verraders is vanaf 1 april iedere vrijdagavond te zien op RTL 4 en vanaf iedere zaterdag is de nieuwe aflevering te bekijken op Videoland.

Waar kan ik de verraders kijken?

Hoe werkt steenrijk straatarm?

Aanmelden Steenrijk Straatarm – (NL) Vincent TV (Nederlandstalig) In dit programma ruilen een rijk en een arm gezin een week lang van huis, bestedingsbudget en leven. Zou geld gelukkig maken? In dit sociale experiment wordt duidelijk hoe het is om ineens rijk te zijn of juist krap bij kas te zitten.

Waar woont Wesley Adema?

Het Bredase gezin verruilde hun villa voor een twee-onder-een-kapwoning in Friesland. Even buiten het centrum van Breda, ligt het luxe optrekje van de familie Adema. Daar woont vastgoedman Wesley Adema met zijn twee zoontjes en zijn Poolse vrouw.

Kan je de verraders op Videoland?

Met videoDe zinderende finale van De Verraders is nog maar net achter de rug of RTL heeft nieuws: het programma keert terug. Deze keer met een Halloween-special op Videoland.

Is de verraders alleen op Videoland?

De eerste aflevering van dit meeslepende avontuur is niet alleen bij Videoland te zien, maar gaat ook in première op RTL 4.

Wie zat in wagon 1 de verraders Belgie?

De Vlaamse Verraders zijn: In de eerste aflevering van De Verraders in België zagen we dat drie deelnemers een tikje op de schouder kregen. Een tikje dat het spel voor hen totaal zou veranderen. Die drie waren televisiekok Loïc Van Impe, strafpleiter Walter Damen en influencer Jamie-Lee Six.

Wie deed er mee aan de verraders?

Deelnemers

Deelnemer Rol
Steven Brunswijk (cabaretier) Getrouwe
Frank Evenblij (presentator) Getrouwe
Stefano Keizers (cabaretier) Verrader
Toine van Peperstraten (journalist/presentator) Getrouwe

Kun je de verraders terugkijken?

Je kan hier afleveringen van De Verraders terugkijken.

Hoe laat komt de verraders op Videoland?

Een dag eerder dan op Videoland dus, elke vrijdag om 20:30 uur.

Hoe laat begint De Verraders 2022?

Seizoen 2022 van De Verraders zal vanaf 1 april 2022 wekelijks op vrijdag om 20:00 uur bij RTL 4 te zien zijn, waardoor de afleveringen gelijktijdig op NLZIET staan. Een dag later komen ze op Videoland.

Hoe heet steenrijk straatarm in UK?

Steenrijk, straatarm is een televisieprogramma dat in 2017 startte op de Nederlandse zender SBS6. Het is gebaseerd op het Britse programma Rich House Poor House. In dit programma ruilen rijke en arme mensen één week van huis en leven.

Welke dag komt de verraders op Videoland?