Wie is Carien Ten Have?

Wie is Carien Ten Have?

Carien ten Have – Journalist RTL Z / RTL Nieuws – RTL Nederland | LinkedIn.

Waar is Boyan Ephraim?

Sinds augustus is Boyan Ephraim toegevoegd aan het presentatieteam van het RTL Ontbijtnieuws. Hij is daarmee de vast invaller van Meike de Jong en Jan de Hoop.

Wie zijn de presentatoren van Koffietijd?

Loretta Schrijver (2010-heden) Pernille La Lau (2010-heden) Vivian Slingerland (2011-heden) Patrick Martens (2019-heden)

Wie is Ann Lynn Hamelink?

Ann-Lynn Hamelink (1984) studeerde Politicologie in Amsterdam en werkt sinds 2008 bij RTL. Ze is nieuwslezer bij RTL Z en bij RTL Nieuws en eindredacteur bij RTL Z.

Wie is Durk Veenstra?

Durk Veenstra is beurscommentator en eindredacteur bij RTL Z en waarschuwt je voor de bubbels die geblazen worden, de crashes die komen gaan en de schone schijn van bekende bedrijven.

Waar komt Boyan Ephraim vandaan?

Boyan Ephraim (Leiden, 10 juli 1995) is een Nederlands televisiepresentator….

Boyan Ephraim
Plaats uw zelfgemaakte foto hier
Land Nederland
Opleiding Journalistiek
Beroep nieuwslezer, journalist, presentator

Waar is Jan de Hoop?

Jan de Hoop blijft tot zijn 67e verjaardag drie dagen per week het RTL Ontbijtnieuws presenteren. Dat betekent dat hij nog tot 18 december 2021 vroeg moet opstaan, zegt Jan in zijn nieuwe vlog.

Wie waren er vanmorgen in Koffietijd?

Pernille La Lau, Loretta Schrijver, Patrick Martens, Vivian Slingerland en Quinty Trustfull praten je in duo’s afwisselend bij over Lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty, kunst & cultuur. Elke dag om 10 uur schuift een Bekende Nederlander aan bij Pernille, Patrick, Vivian, Quinty of Loretta.

Waar is Loretta bij Koffietijd?

Ze moet zich melden in het ziekenhuis voor een hersteloperatie waar haar stoma wordt verwijderd en zal daarom niet de komende tijd naast Quinty Trustfull of Pernille La Lau plaatsnemen in het ochtendprogramma. Vorig jaar werd Loretta geopereerd nadat bij haar een beginnende vorm van darmkanker werd geconstateerd.

Hoe heet de nieuwslezer van RTL 4?

Meike de Jong werkt als journalist en presentator bij RTL Nieuws. Ze vormt met Jan de Hoop het vaste presentatieteam van het Ontbijtnieuws op RTL4. En sinds 2013 presenteert ze ook het RTL Nieuws om 19.30u, RTLZ en EditieNL. Daarnaast is ze radionieuwslezer bij Qmusic en maakt ze podcasts in opdracht.

Heeft Jan de Hoop vakantie?

Voor nu gaat Jan de hoop (66) er even tussenuit voor een vakantie naar de zon, maar vanaf volgend jaar juni zullen we voorgoed afscheid moeten nemen van de geliefde nieuwslezer van het ‘RTL Ontbijtnieuws’.

https://www.youtube.com/watch?v=3s7aLrg7iG8